woensdag 15 augustus 2007

Moederdag


15 augustus is traditioneel in Antwerpen "Moederkesdag". Het is hier dan ook altijd "Rubensmarkt", een markt op de Grote Markt, met de verkopers gekleed zoals in de tijd van Rubens. Een toeristische voltreffer, dus voor ons Antwerpenaren een te vermijden plek vandaag ;-) Hier thuis vieren we de moederkesdag van mei, want dan maken de kinderen op school een cadeautje voor mama. Maar voor mijn moeder, hun oma, vieren we het vandaag. En daar hoort een kaartje bij natuurlijk.
Het engeltje is op het kaartje gekleefd met 3D-foam tape. De inkt is distress-inkt. Als inspiratie gebruikte ik de augustus kaartschets van Justojohanna.

Today, it’s “Mother’s day” here in Antwerp. On 15th of August it’s also “Rubens Market” on our Grote Markt. The sellers are dressed up, like at the time of Rubens. There will be a lot of tourists, so for us not the place to go ;-) Here at home we celebrate Mother’s day in May, because the kids make presents at school. But for my mum, we celebrate it today! And we do this with a card!
The angel is done with 3D-foam tape. The ink is distress-ink. As inspiration I used the
august cardsketch from Justojohanna.

4 opmerkingen:

Godelieve zei

Kan je moederdag niet 2 keer per jaar vieren *lol*
Mooi kaartje, leuk hoe het figuurtje op de bloemetjes zit.

Jess zei

Ja dat vond ik ook Godelieve :-) Heb gezegd dat ze zich vandaag opnieuw in de watten moet laten leggen ;-)

justjohanna zei

that little baby fairy is so cute sitting on the flower. happy mother's day!

Leni zei

mooi