maandag 4 juni 2007

Huisje, tuintje, boompje

Mijn stiefdochter en haar vriend gaan binnenkort beginnen bouwen. Toen ik deze stempel tegenkwam, kon ik hem dan ook niet weerstaan. De sketch op 2 peas was een perfecte aanleiding om hem uit te proberen. Het is de bedoeling dat op de Tag hun nieuwe adres komt te staan en ze dit ontwerp gebruiken als verhuis-aankondiging. Het is nog maar een eerste test. Als ze het niet leuk vinden… de verhuis is pas binnen twee jaar voorzien, dus nog tijd genoeg om iets anders te bedenken!

My stepdaughter and here boyfriend are going to start building a house. When I saw this stamp, I couldn’t resist it. The sketch on 2 peas was perfect for it. On the Tag should come their new address. So it becomes a announcement of their moving. This is a first try. If they don’t like it, no problem, they probably moving just over two years. So time enough to think about something else.

7 opmerkingen:

Godelieve zei

Fantastisch idee Tania, om dit als aankondiging te gebruiken. (Wel veel werk voor jou waarschijnlijk?) Echt mooi!

Rein zei

Een super idee!
de stempel vind ik ook geweldig.

Andi (RrlScrapGal) zei

Wow! Beautiful card!! How could they not like it???
Keep on posting at the twopeas board! Your work is wonderful!

Jess zei

wauw, het is echt prachtig! ik voel me zo vereerd :-) ik ben er zeker van dat wim het ook super mooi zal vinden. wat lief van je, echt waar! dikke kus!!!

Leni zei

mooi

Paula zei

gorgeous stamp, fab card.x

Jo Capper-Sandon zei

PERFECT! :0)